Over TendenZ

TendenZ ICT is de tak binnen TendenZ die zich focust op ICT in al haar facetten. Hierbij biedt TendenZ ICT u een totaaloplossing op het gebied van beheer en onderhoud van uw gehele automatiseringsomgeving.

Neem contact met ons op

Over TendenZ

TendenZ is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket ICT-diensten.

TendenZ staat hierbij garant voor een open organisatie met korte communicatielijnen en één contactpersoon voor uw organisatie. TendenZ is onderverdeeld in drie afdelingen die zich elk hebben gespecialiseerd op hun gebied en u gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van ICT.

 

(Web) Development

De afdeling Design & (Web) Development is een afdeling met een creatieve visie en uitgebreide programmeerkennis.
Met onze creatieve blik en uitgebreide kennis van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van (internet)technologie zijn wij bereid uw maatwerksoftware, (web)applicatie, softwarekoppeling of website te maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en versturen van e-mailmarketing.

ICT oplossingen

De aanpak van TendenZ is hierbij gericht op het begeleiden van de klant in alle fasen van automatisering, denkende aan: advies, implementatie van ICT-omgevingen, VoIP, clouddiensten, (thuis)werkplekken en het beheer en onderhoud van uw automatiseringsomgeving.
Wij bieden vanuit www.globe-camerabeveiliging.com een uitgebreid assortiment bewakingscamera's aan en verzorgen hierbij de plaatsing en inrichting.

Act! CRM specialist

Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor Act! gebruikers in de Benelux en zijn al onze Act! Certified Consultants thuis op het gebied van relatiemanagement en interne communicatieoplossingen. Zeker in deze tijden van toenemende concurrentie is het zaak, dat een organisatie haar klanten goed kent en dat er ook met regelmaat klantcontact plaatsvindt. Investeren in goed relatiebeheer is investeren in succes.
Onze twee vestigingen hebben meer dan 2.500 klanten in Nederland geholpen bij een succesvolle Act!-implementatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het boekhoudprogramma SnelStart en zijn wij één van de 20 business partners.

Wanneer u gebruik wilt maken van diensten en/of producten van TendenZ, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0592-420610 of 010-2950600, of per e-mail via sales@tendenz.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van extra informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.